Yleistä

Tuotteemme on myynnissä ainoastaan verkkokaupassa. Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

Toimitamme tilauksesi postin kuljetettavaksi 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Postin toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Tilauksen voi noutaa lähetystunnuksella, jonka saat sähköpostiisi, tai postin saapumisilmoituksella. Nouto pakettiautomaatista toimitustavalla saat lokerokoodin tekstiviestillä puhelimeesi

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen. Kaikki mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Meillä ei ole minimiostorajaa.

Tilaaminen ei edellytä kirjautumista. Jos sinulla on tunnukset käytössä, muista kirjautua sisään, että saat hyödynnettyä sinulle kuuluvat edut.

Toimitustavat

Tilauksesi toimittaa posti.

Toimitusvaihtoehtoina on Postipaketti 7,50 €. Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin palvelupisteestä (postista tai pakettiautomaatista). Huom! Mikäli paketin maksimikoot ylittyvät tai postin pakettiautomaatti on täynnä (etenkin sesonkiaikana kuten joulu, black friday), posti toimittaa paketin noudettavaksi valittua pakettiautomaattia lähinnä olevaan Postiin. Tällöin toimitusaika pitenee yhdellä työpäivällä. Katso noutopisteet ja aukioloajat

Postin kotiinkuljetus 13,90 €. Posti ottaa yhteyttä puhelimitse jakeluajankohdan sopimiseksi.

Kun tilauksen arvo ylittää 100 euroa (ilman postikuluja), ovat toimituskulut 0 € (Postipaketti).

Emme toimita tilauksia kirjeenä.

Palautukset

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus sähköpostilla ennen tuotteen palautusta.

Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ilman erillistä peruuttamista/palauttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä. Noutamatta jätetyistä paketeista tai ilman erillistä ilmoitusta palautetuista paketeista veloitamme 19,90€ lähetys- ja käsittelykuluina.

Voitte käyttää tilauksen mukana olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Teillä on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa siitä kun tavara on vastaanotettu.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

13.6.2014 voimaantulleen kuluttajansuojalain muutoksen myötä perimme palautuskulut asiakkaalta. Veloitamme palautuskuluista 6,90€

Mikäli olet tilannut tuotteita yli 100 € ja hyödyntänyt ilmaiset postikulut ja palautat osan tuotteista (tilauksen arvon jäädessä alle 100 €) veloitamme normaalit postikulut sekä lisäksi edellä mainitut palautuskulut.

Kuluttajan vastaa kuitenkin tuotteen arvon alentumisesta sekä ylimääräisistä toimituskustannuksista, jotka ovat aiheutuneet kuluttajan valitsemasta muusta kuin edullisimmasta vakiotoimitustavasta.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Maksu palautetaan kun olemme vastaanottaneet asiakaspalautuksen ja tarkistaneet palautettavan tuotteen kunnon. Maksun palautus suoritetaan pääsääntöisesti sillä maksutavalla, jolla tilaus on maksettu.

Tuotteen pakkaaminen

Tilauksen mukana tulee asiakaspalautustarra, joka laitetaan paketin päälle ja asiakaspalautuslomake, jonka voi palauttaa täytettynä tuotteen mukana. Tuote tulee pakata huolellisesti, ettei se vahingoitu kuljetuksessa. Käytä kaikki mahdolliset paketin mukana tulleet pakkausmateriaalit (kuplamuovit ym. pehmusteet), ettei tuote vaurioidu matkalla ja olet oikeutettu täyteen hyvitykseen.


Asiakaspalautus
Sisustajalle.fi
Pollenpolku 7
45360 Valkeala

Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteet, tee asiakaspalautus postiin ja uusi tilaus verkkokauppaan. Tilauksesta peritään normaalit postikulut.

Mikäli tuote on virheellinen tai vahingoittunut lähetyksessä ota yhteyttä asiakaspalveluun.


Sisustajalle.fi-verkkokauppa, asiakaspalvelu
Puhelin 050 5727 198 (ark. klo 10 – 15)
Sähköposti

www.sisustajalle.fi

Muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Sisustajalle.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Riita-asiat

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

 

Maksu verkkopankissa

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • Ålandsbanken
 • Handelsbanken
 • S-Pankki
 • Aktia
 • POP Pankki
 • Säästöpankki

 

MobilePay

 • MobilePay

 

Maksu luotto- tai pankkikortilla

 • Visa
 • MasterCard
 • American Express

 

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta –maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa –turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5000€ ostoksiin.

Osissa maksaen tasoitusta talouteen –kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta useammalle kuukaudelle

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: SISUSTAJALLE.fi -verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2% nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty SISUSTAJALLE.fi -verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5%, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistämaksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku-ja tililuottoehdot:

https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot:

https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

 

Jousto Lasku & Osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!