Yleistä

Tuotteemme on myynnissä ainoastaan verkkokaupassa. Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

Toimitamme tilauksesi postin kuljetettavaksi 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Postin toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Tilauksen voi noutaa lähetystunnuksella, jonka saat sähköpostiisi, tai postin saapumisilmoituksella. Nouto pakettiautomaatista toimitustavalla saat lokerokoodin tekstiviestillä puhelimeesi

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen. Kaikki mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Meillä ei ole minimiostorajaa.

Tilaaminen ei edellytä kirjautumista. Jos sinulla on tunnukset käytössä, muista kirjautua sisään, että saat hyödynnettyä sinulle kuuluvat edut.

Toimitustavat

Tilauksesi toimittaa posti.

Toimitusvaihtoehtoina on Postipaketti 7,50 €. Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin palvelupisteestä (postista tai pakettiautomaatista). Huom! Mikäli paketin maksimikoot ylittyvät tai postin pakettiautomaatti on täynnä (etenkin sesonkiaikana kuten joulu, black friday), posti toimittaa paketin noudettavaksi valittua pakettiautomaattia lähinnä olevaan Postiin. Tällöin toimitusaika pitenee yhdellä työpäivällä. Katso noutopisteet ja aukioloajat

Postin kotiinkuljetus 13,90 €. Posti ottaa yhteyttä puhelimitse jakeluajankohdan sopimiseksi.

Kun tilauksen arvo ylittää 100 euroa (ilman postikuluja), ovat toimituskulut 0 € (Postipaketti).

Emme toimita tilauksia kirjeenä.

Palautukset

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus sähköpostilla ennen tuotteen palautusta.

Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ilman erillistä peruuttamista/palauttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä. Noutamatta jätetyistä paketeista tai ilman erillistä ilmoitusta palautetuista paketeista veloitamme 19,90€ lähetys- ja käsittelykuluina.

Voitte käyttää tilauksen mukana olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Teillä on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa siitä kun tavara on vastaanotettu.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

13.6.2014 voimaantulleen kuluttajansuojalain muutoksen myötä perimme palautuskulut asiakkaalta. Veloitamme palautuskuluista 6,90€

Mikäli olet tilannut tuotteita yli 100 € ja hyödyntänyt ilmaiset postikulut ja palautat osan tuotteista (tilauksen arvon jäädessä alle 100 €) veloitamme normaalit postikulut sekä lisäksi edellä mainitut palautuskulut.

Kuluttajan vastaa kuitenkin tuotteen arvon alentumisesta sekä ylimääräisistä toimituskustannuksista, jotka ovat aiheutuneet kuluttajan valitsemasta muusta kuin edullisimmasta vakiotoimitustavasta.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Maksu palautetaan kun olemme vastaanottaneet asiakaspalautuksen ja tarkistaneet palautettavan tuotteen kunnon. Maksun palautus suoritetaan pääsääntöisesti sillä maksutavalla, jolla tilaus on maksettu.

Tuotteen pakkaaminen

Tilauksen mukana tulee asiakaspalautustarra, joka laitetaan paketin päälle ja asiakaspalautuslomake, jonka voi palauttaa täytettynä tuotteen mukana. Tuote tulee pakata huolellisesti, ettei se vahingoitu kuljetuksessa. Käytä kaikki mahdolliset paketin mukana tulleet pakkausmateriaalit (kuplamuovit ym. pehmusteet), ettei tuote vaurioidu matkalla ja olet oikeutettu täyteen hyvitykseen.


Asiakaspalautus
Sisustajalle.fi
Pollenpolku 7
45360 Valkeala

Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteet, tee asiakaspalautus postiin ja uusi tilaus verkkokauppaan. Tilauksesta peritään normaalit postikulut.

Mikäli tuote on virheellinen tai vahingoittunut lähetyksessä ota yhteyttä asiakaspalveluun.


Sisustajalle.fi-verkkokauppa, asiakaspalvelu
Puhelin 050 5727 198 (ark. klo 10 – 15)
Sähköposti

www.sisustajalle.fi

Muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Sisustajalle.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Riita-asiat

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

 

Maksu verkkopankissa

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • Ålandsbanken
 • Handelsbanken
 • S-Pankki
 • Aktia
 • POP Pankki
 • Säästöpankki

 

MobilePay

 • MobilePay

 

Maksu luotto- tai pankkikortilla

 • Visa
 • MasterCard
 • American Express

 

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät
https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

 

Jousto Lasku & Osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Voi maksaa Jousto laskulla 20–1000 euron ja Jousto osamaksulla 30–5000 euron ostoksia.

Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Maksaessasi Joustolla teet vahvan sähköisen tunnistutumisen ja tämän jälkeen tarvittaessa täytät lomakkeelle tietosi. Luottopäätös tehdään reaaliajassa tunnistatumisen jälkeen. Maksun jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi Jousto laskun, saat maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustolla voit maksaa myös erissä 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90 € /lasku. Lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 2,42 % kuukausikorkoa.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Jousto Laskulla ja Osamaksulla Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.