Toimitusehdot

Yleistä

Toimitustavat

Palautukset

Muutokset

 

Yleistä

Tuotteemme on myynnissä ainoastaan verkkokaupassa. Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

Toimitamme tilauksesi postin kuljetettavaksi 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Tilauksen voi noutaa lähetystunnuksella, jonka saat sähköpostiisi, tai postin saapumisilmoituksella.

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen. Kaikki mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Meillä ei ole minimiostorajaa.

Tilaaminen ei edellytä kirjautumista. Jos sinulla on tunnukset käytössä, muista kirjautua sisään, että saat hyödynnettyä sinulle kuuluvat edut.

Toimitustavat

Tilauksesi toimittaa posti.

Nouto Postista 7,90 €. Tuotteet toimitetaan lähimpään postiin.

Nouto Postin pakettiautomaatista 7,90 €. (SmartPOST) Nouto Postin pakettiautomaatista. Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä.Huom! Mikäli paketin maksimikoot ylittyvät, posti toimittaa paketin noudettavaksi valittua pakettiautomaattia lähinnä olevaan Postiin. Tällöin toimitusaika pitenee yhdellä työpäivällä. Katso automaatit ja aukioloajat

Postin kotiinkuljetus 13,90 €. Posti ottaa yhteyttä puhelimitse jakeluajankohdan sopimiseksi.

Kun tilauksen arvo ylittää 100 euroa (ilman postikuluja), ovat toimituskulut 0 € (Nouto Postista ja Nouto Postin pakettiautomaatista).

Emme toimita tilauksia kirjeenä.

Palautukset

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus sähköpostilla.

Noutamatta jättäminen tai pelkkä tavaran palauttaminen ei ole peruuttamisilmoitus.

Voitte käyttää tilauksen mukana olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Teillä on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä kun tavara on vastaanotettu.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Vastaamme tavaroiden palauttamiskustannuksista

Kuluttajan vastaa kuitenkin tuotteen arvon alentumisesta sekä ylimääräisistä toimituskustannuksista, jotka ovat aiheutuneet kuluttajan valitsemasta muusta kuin edullisimmasta vakiotoimitustavasta.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Maksu palautetaan kun olemme vastaanottaneet asiakaspalautuksen ja tarkistaneet palautettavan tuotteen kunnon.

Tuotteen pakkaaminen

Tilauksen mukana tulee asiakaspalautustarra, joka laitetaan paketin päälle ja asiakaspalautuslomake, jonka voi palauttaa täytettynä tuotteen mukana. Tuote tulee pakata huolellisesti, ettei se vahingoitu kuljetuksessa.


Asiakaspalautus
Sisustajalle.fi
Pollenpolku 7
45360 Valkeala

Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteet, tee asiakaspalautus postiin ja uusi tilaus verkkokauppaan. Tilauksesta peritään normaalit postikulut.

Mikäli olet tilannut tuotteita yli 100 € ja hyödyntänyt ilmaiset postikulut ja palautat osan tuotteista (tilauksen arvon jäädessä alle 100 €) veloitamme normaalit postikulut.

Mikäli tuote on virheellinen tai vahingoittunut lähetyksessä ota yhteyttä asiakaspalveluun.


Sisustajalle.fi-verkkokauppa, asiakaspalvelu
Puhelin 050 5727 198 (ark. klo 10 – 15)
Sähköposti

http://www.sisustajalle.fi

Muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Sisustajalle.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.